YOUNG ELLENS + Jiri11 + Rey Tranquilo + Fon Tay

YOUNG ELLENS + Jiri11 + Rey Tranquilo + Fon Tay

Reeds gekochte kaarten kunnen gestuurd worden naar Manifesto o.v.v. naam adres en ibannr.

Youn Ellens

Young Ellens is een rapper van Antilliaanse afkomst. Geboren in Amsterdam, opgegroeid in Almere en op latere leeftijd weer terug verhuisd naar Amsterdam.

In 2017 is Young Ellens ontdekt door- en getekend bij Rotterdam Airlines. Met zijn hit ‘Bella Ciao’ bewees hij klaar te zijn om de rapgame over te nemen en heeft daarin al bijval gekregen van gevestigde namen zoals Frenna, Jonna Fraser, Sevn Alias, Jairzinho en MocroManiac. Daar komt nu de nieuwe single samen met Jiri11 bij.
Live is Young Ellens een positieve, energieke verschijning met een sterk karakter, en geeft aan alles een grappige draai.

Rey Tranquilo

Rey Tranquilo is nooit tranquilo: hij is een artiest pur sang, die met een overtuigende liveshow en sterke DIY mentaliteit alleen in 2018 al 50 shows speelde, waaronder festivals als WOO HAH!, Encore, Solar, Mundial, Kwaku, Vunzige Deuntjes en SMIB TNO Fest.

Hij won dit jaar De Grote Prijs van Nederland, werd uitgelicht als 101Barz Talent en is dit najaar de meest geboekte hiphop act tijdens de Popronde.

Vorig jaar was hij al te horen op het nummer ‘Party’ met Jacin Trill en 808milli, en hij bracht dit jaar in eigen beheer ‘Drippy’, ‘Wie Ben Jij’, ‘Gucci Dollar Bill’ en ‘Mijn Tijd’ uit. De komende tijd staat in teken van nieuwe muziek. Positiiief!

Jiri11

Jiri11– creatieve duizendpoot, muzikant pur sang en vaandeldrager van ANBU – gaat solo verder met één grote ambitie: de wereld veroveren.

In de Venlose rapformatie ANBU verwierf hij bekendheid met hits als ‘Barkie Op Zak’ en ‘Glo’d Up’. Beide tracks werden ook geproduceerd door Jiri, net als het leeuwendeel van hun andere muziek. In de media wordt Jiri geroemd om zijn energieke live performances en muzikaliteit. Niet alleen op dat gebied trekt hij de aandacht, maar ook de razend populaire merchandiselijn van ANBU, door hem ontworpen, is elke keer binnen no-time uitverkocht.

Dj FON TAY

21:00 – 21:30 dj Fon Tay

21:30 – 22:00 Rey Tranquilo

22:00 – 22:15 dj Fon Tay

22:15 – 22:45 Jiri11

22:45 – 23:00 dj Fon Tay

23:00 – 23:30 Young Ellens

23:30 – 01:00 dj Fon Tay

Delen:

About the Author

rfwbs-slide