THE OVERSLEPT+ Toycar Taxi

THE OVERSLEPT+ Toycar Taxi

The Overslept is een Nederlandse rockband uit Hilversum, bestaande uit jeugdvrienden Sem Jonkhout (zang en gitaar), Tommy van der Leer (bas), Daniël van den Brink (drums) en Délano Ladurner (gitaar). Het viertal besluit in 2014 hun muzikale krachten te bundelen. De sound van de band ontwikkelt zich sindsdien van een old school poppunk geluid tot een serieuze en toegankelijke rock sound.

Via de Popronde speelt de band zich met haar nieuwe sound in de kijker en tekent bij 8Ball Music. Het viertal wordt in juni 2017 gebombardeerd tot 3FM Talent en in augustus van dat jaar verschijnt hitsingle ‘Stolen Car’ – vergezeld door een videoclip van wereldformaat. ‘Stolen Car’ kon naast 3FM rekenen op support van Radio 538, Q-Music en Veronica.

Ga hier naar de website van de band
Ga hier naar de facebookpagina

Support Toycar Taxi

Toycar Taxi is een rockband met het oog op een verandering in de poplijsten. Met hun grootste inspiraties in de VS en Engeland willen ze met hun muziek de scene die hun zo inspireert aan deze kant van de oceaan makkelijker bereikbaar maken.

Als support voor Lower Than Atlantis stonden ze in 2018 in de Melkweg en met meerdere bevrijdings- en zomerfestivals op hun CV is het trio na hun debuut-EP ‘Systems’ klaar om 2019 vol te regenen met nieuwe muziek en shows.

www.instagram.com/toycartaxi

www.facebook.com/toycartaxi

www.toycartaxi.com

Delen:

About the Author

rfwbs-slide