The Music of Queen ft. Joseph Clark

The Music of Queen ft. Joseph Clark

Dit cookie biedt de mogelijkheid om videoreviews van bands op ‘Youtube’ te bekijken. Zonder dit cookie kunnen we u minder goed informeren over wat u van een optreden in Manifesto-hoorn mag verwachten.

YouTube privacybeleid

Als u dit bericht accepteert, wordt uw keuze opgeslagen en wordt de pagina vernieuwd.


De muziek van Queen is door het enorme succes van de film Bohemian Rhapsody populairder dan ooit. Er zijn dan ook enorm veel acts die een eerbetoon brengen aan de legendarische Britse band. Echter weinige halen het niveau van Joseph Clark en zijn band ‘The Music of Queen’. De van oorsprong Amerikaanse zanger heeft dan ook ruim veertig jaar professionele zangervaring en vertoont op vocaal gebied een verbluffende gelijkenis met Freddie Mercury. Met The Music of Queen weten Clark en zijn live-band in een ruim twee uur durende show de sfeer op te roepen van de befaamde Queen-concerten van weleer.

Van Nelson Mandela tot het Gelredome
De inmiddels vanuit Zuid-Afrika werkende zanger Joseph Clark heeft dan ook een indrukwekkende CV: hij had de eer voor Nelson Mandela te zingen op zijn 85-jarige verjaardag en in 2011 gaf Clark met The Queen Experience een uitverkocht concert voor 30.000 bezoekers in het Gelredome. Eerder zong hij al in grote internationale producties als Jesus Christ Superstar, West Side Story en Queen at the Opera. Ook de recensies liegen er niet om; het gerenommeerde The Times noemde Clarks prestaties op het podium ‘fenomenaal’.

Bijzondere setlist
De setlist die Joseph Clark en The Music of Queen verzorgen is uniek. Los van klassiekers als We Will Rock You, Another One Bites The Dust, We Are The Champions, I Want To Break Free, Radio Ga Ga, Killer Queen, Fat Bottomed Girls, Bicycle Race en Bohemian Rhapsody, spelen ze ook Queen songs die normaliter niet live worden gespeeld, zoals Innuendo, You Take My Breath Away, Is This The World We Created, Too Much Love Will Kill You, Mother Love and In My Defence.

Dit is een concert met staan plaatsen. Er zijn enkele zitplaatsen te reserveren op ons balkon mocht u om medische redenen niet lang kunnen staan (stuur dan een mailtje naar info@manifesto-hoorn.nl )

Delen:

Ticket info:

za 2 november 2019 - 20:00
The Music of Queen ft. Joseph Clark
Internationale Queen-tribute van het allerhoogste niveau
Zaal open 20.00 uur aanvang 21.00 uur
Tickets
€ 19,00

Tickets € 17,50 (ex fee € 1,50) en deur € 20

About the Author

rfwbs-slide