Ruben Hoeke Band + Brent Emmerink Trio

Ruben Hoeke Band + Brent Emmerink Trio


‘All Saints’ cd-presentatie’
Gitarist Ruben Hoeke kun je plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger niveau hebben getild. Sinds zijn eerste optreden in 1992 tourt hij onafgebroken door Nederland en speelde hij op festivals in Denemarken, Duitsland, België, Estland, USA, Ierland, Luxemburg en Curaçao. Diverse media omschrijven Ruben als een ‘stergitarist van wereldklasse’ en ‘een van de grootste eigentijdse Nederlandse gitaristen.’
Ga hier –> naar de website

Brent Emmerink Trio

Brent Emmerink Trio bestaat uit Nino Kattenberg (bas), Dennis Kalter (drums) en Brent Emmerink (gitaar/zang). Ze hebben elkaar leren kennen op de Herman Brood Academie waar zij alledrie aan studeren. Daar kwamen zij erachter alledrie een liefde voor blues te hebben, met Stevie Ray Vaughan in het bijzonder. Al snel kwamen de plannen voor een tribute boven tafel. Het plan, een tribute met het beste van Stevie Ray Vaughan in combinatie met de eigenheid van het Brent Emmerink Trio. Dit resulteert in een tribute die u niet wilt missen!

In Manifesto werken wij met pin (geen contant)! gekochte munten zijn nog geldig (behalve gele munten).

Wil je met een culturele strippenkaart naar Manifesto? Mail dan even een reservering door naar info@manifesto-hoorn.nl . Graag uiterlijk donderdag voor een concert of event.

Delen:

About the Author

rfwbs-slide