Rick de Leeuw en band

Rick de Leeuw en band

Dit cookie biedt de mogelijkheid om videoreviews van bands op ‘Youtube’ te bekijken. Zonder dit cookie kunnen we u minder goed informeren over wat u van een optreden in Manifesto-hoorn mag verwachten.

YouTube privacybeleid

Als u dit bericht accepteert, wordt uw keuze opgeslagen en wordt de pagina vernieuwd.

Rick de Leeuw is toonaangevend voor de Nederlandstalige rockmuziek. Met zijn Tröckener Kecks graasde hij vele zomers door de festivalweides van Nederland en Vlaanderen. Liedjes als ‘Met Hart En Ziel’, ‘Ik denk nooit meer aan jou’, ‘Een Dag Zo Mooi’ en ‘De Jacht Is Mooier Dan De Vangst’ zijn de soundtrack van een generatie.

De rockzanger verruilde drie jaar geleden het woelige nachtleven van Amsterdam voor het Belgische platteland. Geen glamour, geen spotlights, geen zachte landing, maar wel met een ijzersterk eerlijk nieuw album genaamd ‘Zonder Omweg’ keert hij terug op de poppodia. Met dit album keert Rick de Leeuw terug naar de frontlinie van de Nederlandstalige rockmuziek. De plaat bevat elf songs over heimwee, seks, wreedheid en verlangen. Soms duister, dan weer uitbundig, altijd intens. Robuust en poëtisch, en bij vlagen heerlijk vilein. Sober, puur en recht op het doel, zonder omweg.

Met dampend enthousiasme spelen Rick de Leeuw en Band dit jaar een tournee met louter hoogtepunten uit zijn rijke repertoire. Van ‘Nu Of Nooit’,  tot ‘We Vieren’. Een mooie mix van oud en nieuw.

Bezetting: Rick de Leeuw, Jan Hautekiet (keys), Axl Peleman (bas), Roeland Vandemoortele (elec. gitaren), Ron Reuman (drums), Manu Huylebroeck (acc. gitaren).

Betalen in Manifesto is cashless dus pin only!

Delen:

Ticket info:

za 14 december 2019 - 20:00
Rick de Leeuw en band
show met prachtig nieuw werk en de klassiekers van de Tröckener Kecks
Zaal open 20.00 uur - aanvang 21.00 uur - tickets vvk € 20 (ex fee 1,50 per bestelling) / deur € 24
Tickets
€ 20,00

About the Author

rfwbs-slide