Radio501 Blues On Sunday


Eén keer per maand op een zondagmiddag wordt Cultuurpodium Manifesto Hoorn omgedoopt in het “Radio501 Bluescafé”.
Gezellige tafels met genoeg zitplaatsen, een gezellige bar en beregoeie Blues muziek van hoog niveau.
In dit Bluescafé, waar het radioprogramma ” Radio501 Blues On Sunday ” wordt opgenomen, kun je getuige zijn van live bluesmuziek!

Zaal open: 14:30 – tickets € 8 (ex fee € 1.50 per bestelling) in de voorverkoop en € 8.50 aan de deur
De voorverkoop alleen online (zie ticket link)
Locatie: Manifesto Hoorn, Holenweg 14c 1624PB Hoorn.
Genoeg gratis parkeergelegenheid

DOUBLE U BEAN

Een van West-Friesland’s meest aansprekende blues/rock acts is ongetwijfeld Double U Bean. Een band die aansprekende nummers covert maar ook vol trots eigen werk speelt.

De muzikale succesformule is geformeerd rondom het schrijversduo Willem Boon en Edwin Venekamp . Samen staan deze mannen al jaren op het podium. Een vierkoppige band of een die uitgebreid wordt met (gast)artiesten, die een geweldige jamsessie neer kan zetten.
De bas- en drumpartijen worden door Ton Boon en John van der Schaaf verzorgd, beiden allerminst onbekenden in de West-Friese muziekscene.

In 2009 werd de CD “Muddy Creek” gelanceerd. Geen ingewikkelde, gecompliceerde of vernieuwende muziek maar gewoon ‘recht voor z’n raap’ Bluesrock waar de blues invloeden duidelijk terug te vinden zijn.
Laat je verrassen door een vlammende bluesrockset van Double U Bean met eigen werk maar ook werk van o.a. Stevie Ray Vaughan, CCR, Fleetwood Mac, The Rolling Stones, ZZ-Top, Rory Gallagher.

Delen:

About the Author

rfwbs-slide