POPRONDE HOORN (Manifesto @ Theater het Pakhuis)

Manifesto organiseert i.s.m. Theater het Pakhuis een programma tussen 19.00 en 22.00 uur.

19.30-20.15 SEN DUBAJ

Sen Dubaj is het project van twee vrienden, Paulina Dubaj en Len van de Laak, die sinds het eerste jaar van het CvA hun liefde voor popsongs delen; dramatische Oostblok chick meets droge Limburgse spacevogel binnen hun visie over popmuziek. Beiden zijn reeds jaren actief in de Nederlandse muziekwereld.
2 jaar geleden begonnen als duo, hebben zij sinds dit jaar hun visie aangevuld met sessiemuzikanten om de productie te versterken. Live beklimmen ze samen de bühnes om hun Wall Of Sound van INDIEPOP met elektronische invloeden binnen de stijl van Massive Attack, Goldfrapp, Tame Impala en Fleetwood Mac, ter gehore te brengen. Wisselend tussen persoonlijke catchy songs met dansbare spaces hintend naar een EDM setting.

website: https://www.sendubaj.com/
facebook; https://bit.ly/2Nnc0su

21.00-21.45 LOVE COUPLE

LOVE COUPLE maakt popliedjes kapot. De vierkoppige band maakt zich uniek door hun ijzersterke samenzang in een jasje van 80’s sounds met een bijdehante 90’s attitude. Door het frontduo, bestaande uit een eigenzinnige zangeres en zingende drummer, diepe bas sound en grungy gitaarwerk blijft de band continue aan je lippen hangen.

facebook; https://bit.ly/2LdcKTA

 

Delen:

Ticket info:

zo 28 oktober 2018 - 14:00
POPRONDE HOORN (Manifesto @ Theater het Pakhuis)
19.30 Sen Dubai / 21.00 Love Couple

About the Author

rfwbs-slide