LUMINIZE

LUMINIZE

Dit cookie biedt de mogelijkheid om videoreviews van bands op ‘Youtube’ te bekijken. Zonder dit cookie kunnen we u minder goed informeren over wat u van een optreden in Manifesto-hoorn mag verwachten.

YouTube privacybeleid

Als u dit bericht accepteert, wordt uw keuze opgeslagen en wordt de pagina vernieuwd.


Het afgelopen jaar was er een vol hoogtepunten voor de vierkoppige band Luminize. Ze deden het voorprogramma in de tour van de wereldberoemde Nederlandse band Golden Earring en ze lieten hun veelzijdigheid zien tijdens hun deelname aan The Voice of Holland, waarmee ze ongelooflijk veel nieuwe fans kregen in Nederland. “Innocent” is de opvolger van de single Follow You”, een ballad waarin de meiden van Luminize hun emotionele kant wat meer lieten zien en hun kwetsbaarheid omarmden. Met hun toewijding en vastberadenheid is Luminize de belichaming van het credo: de toekomst is vrouwelijk. Wij kunnen niet wachten wat Luminize hierna verzint!

Support Bottles of Love

Met hun debuutalbum ‘Hush’ dat op #35 binnenkwam in de Album Top 100 maakte Bottles Of Love (foto: Jessie Kamp) een vliegende start. De genadeloos pakkende hyperpop wordt met zo’n overtuiging gebracht dat de band in 2017 niet van de festivals was weg te slaan. Na een clubtour met Call It Off dook de Dordtse formatie, onder leiding van de flamboyante frontman Willem Jonker, direct weer de studio in: de band was op haar scherpst en dat gevoel moest direct worden vastgelegd in de Mailmen Studio van Martijn Groeneveld (Rondé, Dotan, Blaudzun).

Heel 2018 leek Bottles Of Love niet meer te houden: een contract bij Agents After All, een tour met Barry Hay én de succesvolle release van nieuwe singles zetten de band definitief op de vaderlandse popkaart. ‘While We’re Young’ werd dit voorjaar plat gedraaid op 3FM (Michiel Veenstra) en Veronica (Giel Beelen). Bottles of Love werd geselecteerd voor de Popronde; ze zijn nu al één van de meest geboekte acts van het reizende festival. En op 6 oktober wachtte nog eens een volle AFAS Live, waar Bottles Of Love het podium mocht delen met The Dirty Daddies! Met de single ‘Never Let Go’ liet Bottles Of Love horen dat de jaren ’80 nog lang niet zijn vergeten, en vervolgens werd er getourd (in november en december) met Roxeanne Hazes!
Ga hier naar de site

let op wij werken in Manifesto cashless – dus PIN ONLY!

Delen:

About the Author

rfwbs-slide