REVOLUTION RADIO  – afgelast

REVOLUTION RADIO – afgelast

Dit cookie biedt de mogelijkheid om videoreviews van bands op ‘Youtube’ te bekijken. Zonder dit cookie kunnen we u minder goed informeren over wat u van een optreden in Manifesto-hoorn mag verwachten.

YouTube privacybeleid

Als u dit bericht accepteert, wordt uw keuze opgeslagen en wordt de pagina vernieuwd.

Lippy Kids krijgt een nieuwe naam en die wordt Revolution Radio!

Een verfrissend en veelzijdig ontdekfestival waar je kennis gaat maken met je nieuwe favoriete band. Iedere editie vind je nieuwe en opkomende acts van allerhande genres op het podium. Alles van lokaal tot aan een ander dialect, van rockers tot rappers. Bestempel jezelf als muziekpionier en ga met ons mee op ontdekkingsreis!

o.Op de tweede editie op zaterdag 19 oktober :

Hoofdact op Revolution Radio is Ko Ko Mo uit Nantes.

23.00 uur Kokomo

Ko Ko Mo is een tweekoppig rock-‘n-rollmonster met een moderne kijk op het geluid van de seventies. Dit ongetemde duo uit Frankrijk zet met alleen drums, gitaar en zang een onverwacht explosief geluid neer. Live vertalen ze dit naar energieke performances, waarmee ze in korte tijd een grote fanschare in het thuisland wisten op te bouwen.  Voor fans van the Black Keys.

Ga hier naar de site van de Ko Ko Mo
En voor facebook ga naar naar je naar hier!

21.30-22.15 uur VoidFare

VoidFare is een indie rockband gevormd in Utrecht met achtergronden als alternatieve rock, pop en jazz. Door de samenloop van drums, gitaren, (bas)synths, zang en omstandigheden ontstaat er een dynamische sound die varieert tussen dromerig, knallend, groots en intiem.
Wat 3 jaar geleden begon met samen creëren zonder specifiek doel is tegenwoordig nog steeds onderdeel van de kern van waarom de band bestaat. De doelloosheid van het schrijfproces is de voedingsbodem voor de originele en uitgebreide songs, songs die uiteindelijk in zalen als Paradiso en Sugarfactory werden gespeeld.
‘Je weet toch wel als je zo heel hard in je ogen drukt dat je zo allemaal vormpjes gaat zien en een beetje aan het trippen bent? Ja dat dus…’ – Diederick van Rijsewijk over VoidFare.
Afgelopen jaar is de band de studio ingedoken waarvan het resultaat in september te beluisteren zal zijn, dat als voorbode voor veel live shows en meer nieuwe muziek zal zorgen!

20.30-21.15 uur Soap
Soap is een frisse dreampopband gevormd in Amsterdam.
Beïnvloed door popmuziek uit de nineties, zeroes, televisie en ook de realiteit maakt de band liedjes met soms harde gitaren, sparky synths en teksten over highs en lows die de bandnaam eer aan doen. Precies zoals het vaak tegen- of meezit in het leven, toch?

DJ van dienst is Dj Daniel van Breda

let op wij werken in Manifesto cashless – dus PIN ONLY!

Delen:

About the Author

rfwbs-slide