Lippy Kids

Lippy Kids


Lippy Kids is een verfrissend en veelzijdig festival waar je kennis gaat maken met je nieuwe favoriete band. Iedere editie vind je nieuwe en opkomende acts van allerhande genres op het podium. Alles van lokaal tot aan een ander dialect, van rockers tot rappers. Bestempel jezelf als muziekpionier en ga met ons mee op ontdekkingsreis!

Op de eerste editie op zaterdag 25 mei vind je Madlife, Ballarat bandit en Merijn Mooijman.

Merijn Mooijman
Merijn’s muziek laat zich het best omschrijven als soul/pop met funky R&B-achtige elementen, waarbij er zo nu en dan harde noten worden gekraakt. Romantische lichtheid met ziel zoekende teksten. Met een dankbare knipoog naar inspiratiebronnen als Daniel Powter, David Bowie en vele illustere oude soul sterren vindt Merijn zijn weg naar nieuwe geluiden, waar overduidelijk zijn handtekening op staat.

Madlife
De nummers van de opkomende band Madlife hebben volgens Musicmaker een dikke knipoog naar de jaren tachtig: slimme, catchy en onderscheidende songs met verrassende synth- en gitaarpartijen en natuurlijk een flinke dosis chorus op de bas. Het zal je niet verbazen dat zangeres, bassiste en songwriter Madelief van Vlijmen, vaak gekleed in opvallende catsuits, beïnvloed is door eigenzinnige artiesten als Christine + The Queens, Bowie, Kate Bush en Tears For Fears. Kortom: moderne, alternatieve synthpop, mét schoudervulling.

Ballarat Bandit
De Utrechtse band Ballarat Bandit, vernoemd naar een psychotische crimineel uit Death Valley, is een indierockband die graag de regels breekt en onderwijl de vrede en rust bewaart. Evenals de gelijknamige bandiet strijdt de driekoppige band middels muziek tegen de dominante popcultuur. Een psychedelische, dromerige en vooral experimentele sound als gevolg.

In het café: Masja Verdonschot
Singer Songwriter is Masja Verdonschot, ze speelt eigen werk en covers.

Tijdschema:
20.00 uur doors
20.30-21.15 uur Merijn Mooiman
21.15-21.45 Masja Verdonschot in café
21.45-22.30 Madlife
22.30-23.00 Masja Verdonschot in café
23.00-23.45 Ballarat Bandit
23.45-1.00 uur dj Daniel Breda

Delen:

About the Author

rfwbs-slide