Lekker Luchtig + The CC Project

Lekker Luchtig + The CC Project

The CC Project

Hou je van lekkere, sfeervolle, swingende soul? Wij zijn een 8-koppige Hoornse soulband The CC Project. Dans de veters uit je schoenen op nummers van legendes als James Brown, Otis Redding, Sam & Dave en Etta James. The CC Project bestaat naast oprichter Chris de Kroon (trompet), uit zangeressen Renske de Kroon en Monique de Meza, blazers Martine Berbée (altsaxofoon), Anita Heilig (tenorsaxofoon) gitaristen Mathijs Arents (elektrische gitaar) en Erwin Edel(basgitaar) en drummer Sander Foen a foe.

Hold on, ‘cause we’re coming!

Lekker Luchtig

Lekker Luchtig is een formatie uit Hoorn die bekende swingende songs van deze tijd spelen op een funky manier. Met een toffe ritmesectie en een charmante zangeres maakt de band er een lekker luchtig feestje van. Dit jaar zorgde de band voor een geweldige sfeer op de Hoornse stadsfeesten en de Hoornse Kermis. Ook is Lekker Luchtig dé band om bedrijfs- en verenigingsfeestjes nog leuker te maken. Kortom de perfecte combinatie met de CC Project voor een geweldige avond.

Wil je met een culturele strippenkaart naar Manifesto? Mail dan even een reservering door naar info@manifesto-hoorn.nl . Graag uiterlijk donderdag voor een concert of event. Wij zijn een pin only podium!

Delen:

About the Author

rfwbs-slide