KITA MENARI + Glock’45

KITA MENARI + Glock’45


Ze speelden met veel succes op Noorderslag en begin maart komt Kita Menari haar dansbare verfrissende songs spelen in Manifesto. De Indie-pop band is 5 Mei 2017 officieel van start gegaan met de eerste single ‘Young Lovers’. Deze haalde in de U.K. de New Music Friday en behaalde plek 34 in de U.K. Spotify Virals. In Nederland kwam deze op plek 5 in de virals binnen. Na vele promo’s bij 3fm en radio 2 werd Kita Menari ‘Nieuwe naam’ op radio 2. Niet veel later werd ‘Young Lovers’ tot Topsong verkozen door de dj’s op radio 2.

Kita Menari is het geestekind van zanger Micha de Jonge en is ontstaan nadat Micha tijdens een vakantie in Maleisië een bijna dood ervaring had tijdens een duiksessie. Hij besloot het roer om te gooien door volledig te focussen op het creëren van muziek die het leven viert. Kita Menari betekent in het Maleis “Wij Dansen” en staat symbool voor die bewustwording. 2019 gaat het jaar worden voor deze band. We zijn blij dat ze nu nog in een zaal als Manifesto komen spelen.

 

support Glock’45
“The music of a generation”

– maar niet die van ons.

Arrow Classic Rock; maar dan meer country. Stel jezelf een saloon voor. Het is midden in de seventies en er is geen jukebox te bekennen maar achter de bar staat wel een transistor-radio. De barman pouleert een glas en kijkt vuil naar je. Midden in de kop van Noord-Holland, langs het IJsselmeer, op die prairie, midden in Amerika. Kogelvrije vesten en een magazijn aan pistolenmuziek. *kapow!* – The Byrds – *kazoem!* – Lynyrd Skynyrd – *patsjieuw!* – Rolling Stones – *papow!* – the Eagles – *kablaf!* GlOCK 45 – *baboom!* – GLOCK 45 – *click* – GLOCK 45 – *click* – GLOCK 45

“If the Eagles, Lynyrd Skynyrd, CSN&Y and The Rolling Stones somehow would end up in a foursome and one of them would be off birth control, Glock 45 would be the baby that they would bare. It’s the total package: I’m gonna eat my moustache ”

~ Freddy Mercury.

Delen:

About the Author

rfwbs-slide