JOIN THE BAND – MUZIEKSCHOOL BOEDIJN

Zondagmiddag 10 maart organiseert Muziekschool Boedijn  voor de vijfde keer het Join the Band festival. Een stoomcursus in een popband spelen met als afsluiter een spetterend optreden op een professioneel poppodium.
Na twee weken repeteren beklimmen acht bands het podium van het Hoornse poppodium Manifesto. De bezetting van de bands bestaat behalve uit de traditionele popinstrumenten ook uit cello’s, fluiten en violen. De leeftijd van de bandleden is tussen de acht en achttien.
Op het repertoire staan hits van Ed Sheeran en Pharell tot Kensington en The Lumineers.
We eindigen met een afvaardiging van Basement Jam , de maandelijkse sessie voor jongeren in de popkelder van Muziekschool Boedijn.

The Lions, The Dogs,The Mobiles, NONAME, The Riffraffs ,The Sharks, Bridges, Rocketshot en Taking Back Alfred treden vanaf 15.00 op in Cultuurcentrum Manfesto Holenweg 14c in Hoorn. Entree is gratis. Ook meedoen met zo’n leuk project? muziekschool Boedijn geeft gratis proeflessen weg en de docenten zijn ter plekke om alle vragen te beantwoorden over de mogelijkheden binnen de afdeling pop & jazz Boedijn.

Ook meedoen aan zo’n leuk project? Muziekschool Boedijn geeft gratis proeflessen weg en de docenten zijn ter plekke om alle vragen te beantwoorden over de mogelijkheden binnen de afdeling Pop & Jazz Boedijn

Delen:

About the Author

rfwbs-slide