HOORNS SONGWRITERS GILDE – INTRODUCTIE

Hoorn barst van het muzikale talent , ook van de singer-songwriters.

Ben jij zo’n creatieve liedjesschrijver/ gitarist/pianist/ zanger(es) ?Cultuurcentrum Manifesto en Muziekschool Boedijn nodigt  jullie uit om mee te werken aan de oprichting van het Hoorns Songwriters Gilde.
Optredens op bijzondere plekken in Hoorn , workshops, open sessies en uitwisselingen met songwritersgildes in andere steden zijn een aantal dingen die we van plan zijn te doen.

5 oktober vindt de aftrap plaats tijdens het Donderpopcafé in Manifesto met een Open Mike voor Hoornse songwriters en  afsluitend optreden met een gast singer-songwriter.

Word je al enthousiast van onze plannen, schroom dan niet en meld je aan via info@manifesto-hoorn.nl , of kom langs in Manifesto op donderdag 5 oktober.
Alle info kan je vinden op www.manifesto-hoorn.nl onder de knop ‘nieuws’ (rechtsboven op de site).

Zaal open 20.00 uur

20.00-21.00 uur open podium
21.00-21.45 uur optreden singersongwriter Helge

Helge (NL)
Helge (voluit: Helge Slikker) heeft zijn sporen reeds verdiend als componist voor theater en film. Voor de muziek van de film Kauwboy werd hij onderscheiden met een Gouden Kalf. Ook was de geboren en getogen Utrechter frontman van de americana band Storybox en vormde hij de helft van het duo Miss Molly & Me, waarmee hij de wereld rond toerde. In 2017 bracht hij zijn eerste solo album uit getiteld: The Days Of Young Petty Davis (V2). Op de plaat heeft hij zich laten inspireren door de tijd dat hij als jonge jongen luisterde naar de muziek die zijn vader opzette. Dit waren onder andere Neil Young, Tom Petty en Miles Davis. OOR magazine noemt de plaat ‘een ode aan de muziek’. Muzine zegt: ‘Gevoelig, oprecht en tijdloos zijn de nummers die Helge ons voorschotelt’.  Paul de Munnik noemt hem ‘een van de meest bijzondere en productieve liedjesschrijvers die we in Nederland hebben’.

Delen:

About the Author

rfwbs-slide