Hoorn Undercover #2

De 2e editie van Hoorn Undercover waarin 4 lokale bands hun muzikale helden eren.  Het podium voor coverbands in Hoorn.
Deze keer kan je komen genieten van Ivo, Easthouseband, King Kirby en The Main Monkey Business.

Wil je spelen op de 3e editie op zaterdag 18 januari stuur dan een mailtje naar programmeur@manifesto-hoorn.nl .

20.00 doors
20.30 – 21.15  Ivo
21.30 – 22.15  Easthouseband
22.30 -23.30  King Kirby
23.45 –  0.45  The Main Monkey Business

20.30 – 21.15  Ivo
klaas, Johan, Jason, Ivo, Peter
Dit West-Fries vijftal gaat voor de Nederpop en met name de Kwaliteitspop van Nederlandse bodem. Toetsen drums bas zang en gitaar zorgen voor een feest van herkenning meezingen meebewegen mag.
Bekende nummers maar ook de “o ja” liedjes worden gespeeld. Van Hazes tot de Dijk en van Golden Earring tot de Kreuners

21.30 – 22.15  Easthouseband

The Easthouseband bestaat uit 5 bandleden, Gerard, Dirk-jan, Johan, Eric, Bert die voor 300% plezier hebben in het maken van muziek.
Ons repertoire bestaat uit Nederlands, Gouwe ouwe & hedendaags. Deze band heeft maar één missie; er voor zorgen dat u een geweldig muzikaal programma te horen krijgt.

22.30 -23.30  King Kirby

King Kirby is een pop/rock formatie. Wij spelen niet alledaagse muziek, maar toch herkenbaar. Met: Sandra Semeijn -Zang, Pieter Baas – Zang – Gitaar; Klaas Ottens – Gitaar; Rick van Heuzen – Bas, Eric Dreier-Gligoor – Drums .

Voor het kopen van je kaartje voor deze avond met deze vier bands (alle bands te zien en horen voor slechts 7 euro) hebben we het volgende bedacht

Als je op tickets klikt krijg je een pagina waarop alle vier de bands staan met daarachter de mogelijkheid om een ticket te bestellen.  Je hoeft maar 1 ticket te kopen en dan mag je alle vier de bands zien, maar door te kiezen voor welke band je een ticket koopt sponsor je die band. De organisatie betaalt de bands namelijk aan de hand van door jullie aangeschafte tickets.

23.45 –  0.45  The Main Monkey Business

Energieke rockband van 3 heren en 1 zingende dame. Samen goed voor een dosis stevige rockcovers. Are you ready to rock? We mean business!
Meer info: Klik hier

let op wij werken in Manifesto cashless – dus PIN ONLY!

Delen:

About the Author

rfwbs-slide