HOORN UNDERCOVER #1

HOORN UNDERCOVER #1

Op zaterdag 28 september presenteren wij de 1e editie van Hoorn Undercover. Een nieuw muziekfestival voor lokale coverbands met optredens van vier bands. De allereerste editie kan je komen genieten van The Gear, The Acceptables, Omelette du fromage! en Mad Lee.

20.00 uur doors
20.30-21.15 The Gear
21.35-22.20 The Acceptables
22.40-23.25 Omelette Du Fromage!
23.45-  0.45  Mad Lee

20.30-21.15 The Gear

Wij zijn een enthousiaste coverband in het genre pop, rock en blues. Dreunende drums, beukende bas en strakke slaggitaar aan de basis en daar boven op gillende gitaarsolo’s en een prachtige zangeres met een dijk van een stem. Denk aan Beth Hart, Melissa Etheridge, Skunk Anansie, Pink en Anouk. Geen gepiel op de vierkante millimeter, maar rocken met die handel ! Wil je muzikanten zien die nog ouderwets lol hebben in muziek maken, kom naar The Gear !

21.35-22.20 The Acceptables

The ultimate 80’s pop & new wave experience!
Tenzin – Zang, Toetsen, Gitaar, Daniel – Gitaar, Zang, Toetsen, Fons – Toetsen, Zang, Gitaar, David – Bas0, Daan – Drums

22.40-23.25 Omelette Du Fromage!|

De band welke écht tot stand is gekomen door een jamsessie. Drummer Michiel Vlaar had zojuist z’n stokken terug aan de wilgen gehangen omdat hij een kroeg had gekocht. Maar daar kwamen de gebroeders Vincent en Arjen Uijtendaal binnen lopen. Of er nog een drummer was.
Zo kwam Omelette Du Fromage tot leven. Dit power-rock trio geeft in een show een mix tussen oude en nieuwe nummers, zo lang het maar stevig is, en alles wat niet stevig is , wordt dat wel gemaakt. Van Queens Of The Stone Age naar The Zutons, en van Jimi Hendrix naar Jack White. Tijdens een optreden van deze drie is het niet altijd maar de geeike zooi, maar juist een verfrissende mix aan mooie en soms naar de achtergrond geraakte klassiekers. Niets wordt geschuwd door de heren. Wie van stevige gitaren, vette bas riffs en dikke drums houdt komt bij Omelette Du Fromage zeker niets te kort!

23.45- 0.45  Mad Lee

Stel je voor je staat in een feestcafé. Maar dan met gitaar muziek. Ieder nummer is een meezinger en/ of meespringer. En nee, er staat geen DJ. Maar een 4 koppige band die het in zijn mars heeft om de tent compleet op z’n kop te zetten.
Dat is Mad Lee.
Het idee tot deze band kwam tot stand na het bezoeken van meerdere pop/ rock festivals. Alle bandleden hebben al geruime ervaring in het reguliere coverwerk en zagen het licht. Hoe mooi een solo van een gitarist ook is, of hoe heerlijk die drummer zijn eigen solo vindt, het merendeel van het publiek zit er eigenlijk niet op te wachten. En dat de bassist Gerrit-Jan Klaasenberg uit Suppelerveen is, boeit ook niemand.
Wij hebben de headliners van Pinkpop, Lowlands, Down The Rabbit Hole, Rock Werchter, Rock am Ring en velen anderen bij elkaar gegrepen, op een hoop gegooid, uitgesorteerd, verkort en geven deze nu in een spetterende non-stop live show terug aan wie dat maar wilt! Geen geleuter, maar muziek!
Ideaal voor zowel de boeker als de bezoeker, doordat de hits zich in rap tempo opvolgen hoef je nergens anders meer heen. Behalve zo nu en dan naar de bar.

Voor het kopen van je kaartje voor deze avond met deze vier bands (alle bands te zien en horen voor slechts 7 euro) hebben we het volgende bedacht

Als je op tickets klikt krijg je een pagina waarop alle vier de bands staan met daarachter de mogelijkheid om een ticket te bestellen.  Je hoeft maar 1 ticket te kopen en dan mag je alle vier de bands zien, maar door te kiezen voor welke band je een ticket koopt sponsor je die band. De organisatie betaalt de bands namelijk aan de hand van door jullie aangeschafte tickets.

 

let op wij werken in Manifesto cashless – dus PIN ONLY!

Delen:

About the Author

rfwbs-slide