FRIS : – uitgesteld naar 22 februari –

FRIS IS VERPLAATST

De editie van 21 december gaat niet door! We will back, dat is zeker. Maar helaas hebben we de datum moeten verschuiven. Vrijdag 22 februari zijn we terug in Hoorn om er een fucking hard feestje van te maken. Had jij al een ticket gekocht? Dan kun je gewoon jezelfde ticket gebruiken om binnen te komen. SEE YOU THERE!

Tickets te koop via wijzijnfris.nl

 

WIJ ZIJN FRIS
Dé enige avond uit voor tieners tussen de 12 en 16 jaar in de vetste clubs door heel Nederland. FRIS laat tieners kennis maken met het uitgaansleven. In de populairste discotheken door heel Nederland zorgen de vetste dj’s, artiesten en acts van dit moment voor een te gekke avond. Maar wel op een verantwoorde manier: geen alcohol, geen drugs; gewoon FRIS.

FRIS HOORN
Alleen voor de echte durfals!👻 Ben jij klaar voor trick or treat?! FRIS pakt groots uit met een HORROR EDITIE🎃 Verwacht niets minder dan creepy decors en kostuums, vampieren, clowns, vleermuizen, pompoenen en nog HEEL veel meer beangstigende gekkigheid! Kom jij ook verkleed? Scoor NU snel een early bird ticket via wijzijnfris.nl en zorg dat je erbij bent! #wijzijnfris #halloween#creepyclowns #vettevampieren #partypompoen

Delen:

About the Author

rfwbs-slide