DOPE D.O.D. + DRUMMAKID

DOPE D.O.D. + DRUMMAKID


HOLD UP! Dope D.O.D. en DRUMMAKID bundelen hun krachten en gaan samen op TOUR!

Vanaf 6 oktober gaan Dope D.O.D en DRUMMAKID op tour langs 14 Nederlandse Poppodia. Ze brengen een explosieve mix van hardcore Hiphop en Trap. Eén ding is zeker; moshpits gegarandeerd.

Rapgroep Dope D.O.D brak in 2011 door met de song “What Happened” en heeft inmiddels 27 miljoen streams op Youtube. Niet alleen in Nederland staat Dope D.O.D aan de top van de game. De groep verkocht in meer dan 17 landen hun shows uit en toerde langs de grootste festivals van de wereld. Daarnaast werkten ze samen
met Amerikaanse zwaargewichten zoals Redman en de Hiphopgroep Onyx. Hun nieuwe album ‘Shotguns in Hell’, die op 27 mei wordt uitgebracht, maakten zij volledig samen met Onyx.

DRUMMAKID, ook wel bekend als de drummer van Typhoon,  debuteerde vorig jaar met zijn solo EP “NewK!d!nClass” en behaalde meteen internationaal succes met zijn single “ZONIN”.

Ook werd hij ook door Spotify benoemd tot één van de 25 ‘Meest Invloedrijke Artiesten Onder de 25’. DRUMMA is zeker geen onbekende voor de scene. Eerder deelde hij het podium met artiesten als Akwasi, Ronnie Flex en Jayh. Dit najaar dropt DRUMMAKID zijn vervolg EP “LOTCC”. Of je nou houdt van rauwe HipHop of Wavy Trap, tijdens een show van deze heren is stilstaan niet meer mogelijk.

Dj van de avond is Gijs Hoogland !

Delen:

About the Author

rfwbs-slide