DonderPopCafe

Elke 1e donderdag van de maand ,  is ons muziekcafé geopend met  3 bands of singersongwriters.

Tussen 20.00 en 23.00 uur kan je genieten van jonge opkomende acts!

Wil je spelen? Aanmelden kan via programmeur@manifesto-hoorn.nl .  Er staat een backline met technicus klaar, een mooie avond om podium meters te maken!

 

20.00 doors

20.15-20.55 The Underachievers

“The Underachievers [NL] zijn een punk rock duo uit Hoorn bestaande uit Tjardy van Keimpema (gitaar en vocalen) en Abel van Keimpema (drums en vocalen/achtergrondvocalen).  Duistere, zelfgeschreven punk met een dikke laag distortion wordt afgewisseld met vrolijkere, meer ingetogen deuntjes en hier en daar een cover. De thema’s van de teksten lopen nogal uiteen, maar zijn nagenoeg allemaal maatschappelijk geëngageerd.”

spotify: https://open.spotify.com/artist/2XyO9fblAUBhVlBm37D3Ci

21.05-21.45  Billbunker

Billbunker is een vierkoppige rockband uit Utrecht. In januari van dit jaar werd ons nummer “Jack” gedraaid in de 2-Minutenshow van Pinguin Radio.  De track behaalde genoeg stemmen voor een plek op het Pinguin Radio 30×20 Festival in Paradiso, waar we in  februari in de bovenzaal optraden.  In mei 2019 speelden we een uur, semi-akoestisch, op de RaboStage van TivoliVredenburg.  De slepende, onheilszwangere songs van Billbunker trekken je het moeras in, maar we sleuren je er weer keihard uit met woeste, intense rock. Moord, liefde, woede, verlangen; het zijn thema’s die allemaal voorbij komen in onze muziek.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/3XFj8IupKQYa5fXuYB9dEy

22.00-22.45  Gliss

 

Delen:

About the Author

rfwbs-slide