DonderPopCafe

Elke 1e donderdag van de maand en in december een weekje later ivm Sinterklaas,  is ons muziekcafé geopend met  3 bands of singersongwriters.

Tussen 20.00 en 23.00 uur kan je genieten van jonge opkomende acts!

Wil je spelen? Aanmelden kan via programmeur@manifesto-hoorn.nl .  Er staat een backline met technicus klaar, een mooie avond om podium meters te maken!

20.30-21.15  De Edele Delen

De Edele Delen is een rechttoe rechtaan Nederlandstalige punkrock band met het hart op de tong uit Noord Holland/West Friesland.  Vorig jaar hebben we het album Gehaktmolen uitgebracht. Een review van het album is hier te lezen: https://zwaremetalen.com/albumrecensies/de-edele-delen-gehaktmolen
Ga hier naar de website van de band.

21.30-22.15   The Violet Parade

‘Diepgaand maar toegankelijk, gevarieerd maar melodieus. Dat is het motto van The Violet Parade. Met een rijk palet aan invloeden maakt deze band uit Amsterdam/Leiden catchy indierock. Met dynamische nummers vol aanstekelijke refreinen en verrassende overgangen is deze nieuwe band klaar om Nederland te veroveren.

De bandleden vinden het zelf moeilijk om hun muziek ergens mee te vergelijken, maar als het dan toch moet: The Violet Parade combineert de dromerigheid van Slowdive met de dynamiek van Foals en de scherpe randjes van Joy Division, maar heeft een onmiskenbaar eigen geluid: sprankelend en heftig, melodieus en meeslepend tegelijk. Toegankelijk, maar nooit voorspelbaar.’

Delen:

About the Author

rfwbs-slide