Crazy Little Things ; Het ultieme eerbetoon aan Queen

Crazy Little Things ; Het ultieme eerbetoon aan Queen

‘QUEEN ZIT IN ONS DNA’

Een band die het oeuvre van Queen onder handen neemt. Je moet het maar durven.

Diehard Queen fans Marijn van den Branden en Jean-Paul Heck besluiten in 2017 om het ultieme eerbetoon aan hun helden op te zetten. Dat doen ze met behulp van 5 andere muzikanten waarmee ze de band Crazy Little Things beginnen, natuurlijk vernoemd naar het nummer ‘Crazy Little Thing Called Love’.

Bij het spelen van de muziek van Queen gaat het om de details. Om deze reden bezit gitarist Jeroen Lips precies dezelfde versterkers en gitaren die ook door Queen-gitarist Brian May gebruikt worden, Daarmee speelt hij May’s solo’s tot in de perfectie na. Ook weet frontman Marijn Geluk de hoge noten van Freddie Mercury te pakken en dat met het nodige charisma. Om de bombastische sound van Queen te recreëren zijn ook gitarist Lars van Herel en zangeres Debby Zimmerman ingeschakeld. Op deze manier worden het diverse oeuvre en de zangkoortjes van Queen geweldig weg gezet.

Alle grote hits komen aan bod, denk aan ‘Another One Bites The Dust’, ‘I Want To Break Free’, en natuurlijk ‘Bohemian Rhapsody’.

Dit is een concert met staan plaatsen. Er zijn enkele zitplaatsen te reserveren op ons balkon mocht u om medische redenen niet lang kunnen staan (stuur dan een mailtje naar info@manifesto-hoorn.nl )

let op wij werken in Manifesto cashless – dus PIN ONLY!

 

 

 

 

 

 

Delen:

About the Author

rfwbs-slide