Cheap Thrills – A tribute to Frank Zappa

Cheap Thrills – A tribute to Frank Zappa

Dit cookie biedt de mogelijkheid om videoreviews van bands op ‘Youtube’ te bekijken. Zonder dit cookie kunnen we u minder goed informeren over wat u van een optreden in Manifesto-hoorn mag verwachten.

YouTube privacybeleid

Als u dit bericht accepteert, wordt uw keuze opgeslagen en wordt de pagina vernieuwd.


Frank Zappa’s muziek is uniek. Je kunt er van alles over zeggen: psychedelisch, eclectisch, ironisch, virtuoos en dan doe je de muziek nog steeds te kort. Het beste kun je deze muziek live komen ervaren. De Zappa tribute band Cheap Thrills heeft een selectie gemaakt uit het enorme oeuvre van de Amerikaanse componist/gitarist en bandleider, goed voor bijna twee uur luistergenot. De 12 koppige band speelt  nummers als Dancing Fool, Peaches en Regalia, Big Leg Emma, Joe’s garage en nog veel meer. Voor wie een keer een onvergetelijke avond met muziek van het genie Zappa mee wil maken is Cheap Thrills een absolute aanrader. De bandleden komen uit heel Westfriesland dus een mooi regionaal project!

let op wij werken in Manifesto cashless – dus PIN ONLY!

Wil je met een culturele strippenkaart naar Manifesto? Mail dan even een reservering door naar info@manifesto-hoorn.nl . Graag uiterlijk donderdag voor een concert of event.

Delen:

About the Author

rfwbs-slide