Caleb Caudle – afgelast

Caleb Caudle – afgelast

De Amerikaanse singer-songwriter Caleb Caudle debuteerde in 2007 met het album Red Bank Road en is sindsdien een betrouwbare leverancier van americana-met-een-randje. Grootste troef van Caudle is zijn stem, die geregeld doet denken aan Jackson Browne.

“De zoete, ambachtelijk geschreven songs van Caudle zijn weldadig geproduceerd door John Ashley (bekend van The War on Drugs), en liefdevol gearrangeerd. De jongensachtige stem valt in slow motion achterover in donzige kussens van steelgitaren, piano en engelachtige achtergrondstemmen. Caudle maakt country-lite, die soms ook wel iets heeft van softpop uit de jaren zeventig. Maar kleffe easy-listening wordt Crushed Coins toch niet. Daarvoor zijn de songs én de teksten te sterk.” (Volkskrant, ****)

 “Fans van Robert Ellis zijn ook fan van Andrew Combs. Fans van Andrew Combs zijn ook fan van Robert Ellis. En fans van Robert Ellis en Andrew Combs worden ook fan van Caleb Caudle, die met Crushed Coins een voortreffelijk album heeft afgeleverd waarop zijn countryliedjes vallen onder de noemer pop met een hoofdletter P.” (Altcountry.nl, ****)

Delen:

Ticket info:

vr 29 mei 2020 - 20:00
Caleb Caudle - afgelast
Zaal open 20:00 uur , aanvang 21:00 uur / deurprijs € 15
Tickets
€ 12,50

About the Author

rfwbs-slide