BINTANGS + JULIAN SAS BAND

BINTANGS + JULIAN SAS BAND

Vanavond een dubbelshow met optredens van Julian Sas en Bintangs. Dat betekent niet één, maar twee keer genieten van een mix van rock, blues, ballads en rhythm & blues.

Julian Sas is geïnspireerd door legendarische muzikanten zoals Jimi Hendrix, Jeff Beck, Rory Gallagher en Johnny Winter. Samen met zijn band staat hij keer op keer garant voor een authentieke bluesshow.  Vandaag de dag mag Julian Sas zichzelf prijzen als een van de grootste blues rock gitaristen van Europa.

De Nederlandse groep Bintangs werd in 1961 opgericht door Frank Kraaijeveld en de band is nog immer springlevend. Na ruim 55 jaar is dezelfde Frank nog altijd de drijvende kracht achter de band. Ondanks treurige momenten zoals het overlijden van bandleden Kees Brouwer (drummer) en zanger Gus Pleines heeft Frank altijd de kracht gevonden om door te gaan. Niet gehinderd door trends of hypes zijn Frank en zijn Bintangs de oudste en springlevende verkondiger van de Dutch Blues. Bintangs is de langst bestaande – nog altijd optredende – band van Nederland. In oktober verschijnt ook een nieuwe plaat!

Bintangs bestaat uit Frank Kraaijeveld (zang, bas), Dagomar Jansen (gitaren, zang en mondorgel), Burt van der Meij (drums & gitaren) en Marco Nicola (zang).

Let op: De avond zal worden afgetrapt door Bintangs.

Delen:

About the Author

rfwbs-slide