BENEFIET T.B.V. STICHTING BIKERS4ALL

Benefiet op zaterdag 30 juni 2018 t.b.v. Stichting Bikers4all

Geschiedenis van Stichting Bikers4all

Stichting Bikers4all is een non-profit organisatie die al vele kilometers heeft gereden in het oosten van Nederland. Sinds een paar jaar komen er steeds meer aanvragen voor ritten vanuit andere delen van het land binnen. Zij zijn begonnen als een groep vrienden die zich inzetten tijdens ritten van anderen en van henzelf. Voor hun stond veiligheid op de weg en het bijeenhouden van de groep voorop tijdens alle ritten die zij begeleid hebben. Deze manier van rijden hebben zij zelf ontwikkeld en door de jaren heen wat verbeterd.

In 2004 werd de eerste échte liefdadigheidsrit gereden onder de naam ‘Grizzly’s Motor Vrienden’. Dit werd een emotievolle dag welke de vrienden heeft doen besluiten verder te gaan. Wanneer er, in een paar jaar tijd, wat vrienden besloten op te stappen en weer anderen zich aansloten, zijn ze de naam Bikers4all gaan dragen. “De weg naar waar we nu zijn is geboren uit eigen ervaringen” vertelt voorzitter Derk. “In 2007 heb ik zelf mogen ervaren wat een rit met iemand doet. Het was de rit die voor mijn moeder gereden werd wat mij de ogen heeft doen openen. Het is echt belangrijk wat wij doen. Het feit dat mijn moeder elke keer het fotoboek meenam naar het ziekenhuis waar zij werd behandeld, het de artsen liet zien en zo de dag weer opnieuw beleefde, heeft voor mij de ervaring mogen zijn hoe belangrijk het is om even de dagelijkse pijn en verdriet te vergeten om zo de kracht te vinden weer door te gaan.”

Wanneer alles in 2013 wordt vastgelegd bij de notaris, is Bikers4all officieel een stichting. Na ook de belastingdienst, tot twee keer aan toe, overtuigd te hebben dat Bikers4all een stichting van en door motorrijders is heeft Jolanda, onze EHBO en penningmeester, het voor mekaar gekregen dat sindsdien Bikers4all een officiële non-profit stichting is met een officiële ANBI status. Dit is best bijzonder gezien de ANBI-status normaliter niet verstrekt wordt aan motor gerelateerde stichtingen. “Wij dragen de ANBI-status dan ook met trots naast ons logo en onze doelstellingen”, aldus PR-Lady Kirsten.

Bikers4all heeft verschillende doelstellingen maar het is allemaal terug te herleiden naar onze slogan: ‘Met elkaar, Voor elkaar. Samen maken we het Verschil’.

Het doel van deze stichting is om mensen die bijvoorbeeld met ziekte te maken hebben tot steun te zijn. Dit doen zij door de persoon voor een rit mee te nemen achterop een motor of trike. Ook is er sinds kort de mogelijkheid om met een ‘American car’ vervoert te worden indien gewenst. Stichting Bikers4all rijdt voor jong en oud. Daarnaast staan zij ook op tegen pesten en zijn ze regelmatig te vinden op scholen om de kinderen te laten zien wat pesten met iemand kan doen.

 

Benefiet ten behoeve van Stichting Bikers4all

Tijdens het Benefiet op 30 juni is de middag speciaal voor kinderen tot en met 15 jaar. Er zijn die middag diverse activiteiten, zoals onder andere schminken, ballengooien, stokvangen en als hoofd evenement kun je een rondje achter op een motor of trike. Hiervan kun je zelfs een professionele foto laten maken zodat de kinderen er een leuke herinnering aan overhouden. Nieuw dit jaar zijn de, speciaal voor Bikers4all ontworpen, ‘Grabbel-Bob’ grabbelton én de ‘Adopteer een knuffel of beer’ bak! Er wordt die middag gewerkt met een activiteitenkaart. Deze zal bij de stand van Bikers4all verkrijgbaar zijn.

De avond is vanaf 16 jaar en staat in het teken van livemuziek en een veiling. Voor de veiling staan er al een aantal stukken op Facebook. Deze stukken zullen tot een bepaalde tijd online geveild worden en het eindbedrag wat op Facebook staat zal het startbedrag worden op de veiling tijdens het Benefiet. De muzikale invulling van die avond zal worden verzorgd door allround zangeres ‘Soraya’, de rock band ‘Heartburn’ en de rock/punk band ‘We Are The Reason’. De kaartverkoop voor het avondprogramma zal beginnen om 19.30 uur. Er zal gewerkt worden met evenementenbandjes.

 

Het Benefiet zal plaatsvinden op zaterdag 30 juni 2018 en wordt gehouden bij Manifesto Holenweg 14C 1624PB Hoorn.

Het middagprogramma loopt van 13.00 tot 17.00 uur en het avondprogramma is van 19.30 uur tot middernacht.

U betaalt slechts €5,- voor de activiteitenkaart. Hierop staan maar liefst acht activiteiten vermeld! De entree voor de avond is slechts €7,50.

Zet het in uw agenda en zorg dat u erbij bent.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website www.bikers4all.nl of onze Facebookpagina www.facebook.com/Stichting-Bikers4all-Non-profitorganisatie-460416910676818/. Beiden worden regelmatig bijgewerkt. Zo blijft u als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het Benefiet. Voor onze online veiling gaat u naar het onderdeel evenementen op onze Facebookpagina.

Stichting Bikers4all hoopt u te zien tijdens dit spectaculaire evenement.

Delen:

About the Author

rfwbs-slide