ABBA GOLD EUROPE (UK)   verplaatst naar 24 oktober

ABBA GOLD EUROPE (UK) verplaatst naar 24 oktober

We kijken naar een nieuwe datum voor deze show. Kaarten blijven geldig.

Rewind- we doen het in 2020 weer een keer!

Abba had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten en dito show, plus twee mooie dames met gouden strotten!

Logisch dat Abba populairder is dan ooit, meer dan vijfenveertig jaar nadat de formatie op het wereldtoneel is verschenen! Niet voor niets dat zo veel muzikanten repertoire van Abba hebben gespeeld. Het is een masterclass in popmuziek.

Niet veel zangeressen halen de hoge en lage tonen die Agnetha en Frida wisten te bereiken. En zeker niet met de souplesse en kwaliteit die zij hadden en die ook hun muziek bezat. Het was indertijd baanbrekende muziek die overigens nog steeds volop gekopieerd en ‘geleend’ wordt in hedendaagse popliedjes.

Abba Gold is een hommage aan de muziek van Abba in zijn originele vorm: twee vrouwen, fantastische liedjes en een rock-‘n-roll band die niet te versmaden is! De bandleden zaten eerder in de cast van Mamma Mia op West End in Londen.

Op Abba: Thank You For The Music!   Ga hier naar de site van de band

Afterparty met de Clip Club 40+
Klinkt als: Dansen met leeftijdsgenoten, clips op groot scherm, hits van toen en nu!

Bij De Clip Club 40+ sta jij centraal. Lekker dansen met leeftijdsgenoten op de grootste hits van toen en nu. Prince en de Dolly Dots zijn erbij, maar ook de hedendaagse krakers van Pharrell, Amy Winehouse en Avicii. Op het grote scherm zie je de originele videoclips levensgroot. Bij De Clip Club komen ze allemaal voorbij, met perfect geluid en vloeiend in de mix. Van oud naar nieuw, en weer terug, want goede muziek is van alle tijden. Dans alsof niemand kijkt, net als toen!

De Clip Club neemt je mee van hit naar hit. Laat je meevoeren, dwars door alle jaartallen heen. Ieder decennium komt aan de beurt. 2 Unlimited, Meatloaf en Nirvana, het kan allemaal op een avondje Clip Club. Madness, Bob Marley, Roberto Jacketti en Anita Meijer, ze zullen nooit ontbreken. Geniet van al die bijzondere herinneringen bij al die onvergetelijke hits. De DJ staat er voor jou, niet andersom.

Zet je tas weer midden op de dansvloer en dans er omheen, net als toen. Trek je kleurrijke kleding maar uit de kast, want ook de Disco-helden ontbreken niet. Earth, Wind & Fire, Donna Summer en Chic. Maar we vergeten ook de 80’s-hits van The Cure, Depeche Mode en Doe Maar niet! De Clip Club brengt je de grootste hits van toen en nu. En wedden dat jij als laatste van de dansvloer stapt?

Dit gaat een legendarisch gezellige avond worden net als toen!

Delen:

About the Author

rfwbs-slide