Tags

Verwante berichten

Delen

14/09 ‘WILL IT BLEND?’

Vrijdag 14 september is het tijd voor een nieuwe sensatie in Manifesto. Will It Blend is een avond waar alle soorten muziek zal worden gemaakt. De bedoeling is om er een supervet feest van te maken waar iedereen wel iets leuk vindt. Bovendien zullen er glowsticks, ballonnen, luchtbedden, strandballen en meer dingen aanwezig zijn om dit feest tot een succes te maken.
 
De volgende 4 artiesten kunnen we bevestigen:
 
The Reptile Bar: Bestaande uit 2 vrienden die voor jullie vieze, gore, nasty dubstep zullen draaien, dance ’til ya drop!
Statson: Een uiteenlopende stijl, van Muse tot Mayer tot Jet
WATTUP?!: Keiharde technocore, harde techno met snoeiharde gitaar.
DJ Jacket: Jacket zal deze avond afsluiten met vette house en techno draaien om keihard uit je dak mee te gaan.
 
Kaarten zijn te koop voor €5,- bij de deelnemende bands.
 
Nodig allemaal al je vrienden uit om dit tot een succesvol feest te maken!

‘Kaarten voor Will It Blend winnen? WATTUP?! geeft 2x 2 kaarten weg! Ga naar www.facebook.com/wattupmusic & volg de instructies die staan bij de foto in hun status!’
STATSON

statson

Statson is een jonge band uit Hoorn. Samengebracht door school en met een gedeelde passie voor muziek staan ze nu aan de vooravond van wat misschien nog wel eens wat kon worden. Door de verschillen in muzieksmaak binnen de band is de setlist een opvallende verzameling van uiteenlopende stijlen, van Muse tot Mayer en van Jet tot onontkoombare Jamsessies.Sinds het repertoire toereikend is, touren we door het Hoornse kroegencirquit als cover/jamband. Langzaam beginnen echter ook eigen nummers vorm te krijgen wat Statson een veelbelovende toekomst geeft. 

WATTUP?!

wattuuup

 
WATTUP?! is iets minder dan een jaar geleden gevormd door gitarist en zanger Floris Mentink. Hij wilde een band waarin hij zijn twee favoriete muziekstijlen, screamo en techno, kon combineren. Hij wilde een band waar je vrolijk van wordt en waarmee je kei hard uit je dak kan gaan. Puur toevallig vroeg toetsenist Carlo Groenewegen of Floris nog een band wist voor hem om in te spelen, omdat hij meer wilde leren over samenspelen voor zijn vooropleiding aan het conservatorium te Amsterdam. Ze vroegen hun oude bassist Tim Veenman die meteen aangaf mee te willen doen. Joey Duijm had in eerste instantie geen tijd om mee te doen omdat hij al twee bands had en een drumopleiding aan het ROC Amsterdam volgt. Toch was hij na 1 jamsessie meteen verkocht aan de sound van WATTUP?! en wilde aanblijven als hun vaste drummer. De band begon snel met originele nummers schrijven met een hoog adhd gehalte en een dubbele portie vrolijkheid. Na een half jaar hadden ze eindelijk hun lead zanger gevonden. Valentijn van der Poll kwam auditie doen en de band was meteen ondersteboven van zijn screams.
Live is WATTUP?! gewoon knettergek, ze staan te springen alsof hun leven er vanaf hangt en zorgen dat het publiek een groter feest heeft dan dat ze zich kunnen voorstellen met glowsticks, luchtbedden, ballonnen & andere feestartikelen. Een professionele jury schreef over de partycore band ‘Jullie gaan verder waar Enter Shikari ophield’Don’t forget to party when they put the watts up!

Jacket

 dj Jacket
Tobias Groot (aka Jacket) is een jong aanstormend talent die zijn ambities vol overtuiging door de speakers gooit. Dit is techno zoals je het niet vaak hoort. Pure techno, duister, knallend, en enorm energiek. Laat je meeslepen in een reis door de meest duistere hoeken van techno.


Reptile Bar          21:15-22:00
Statson                 22:00-22:45
WATTUP?!          23:00-23:45
Dj Jacket             23:45-01:30